Társoldalunk:

Mayweather után McGregor is agyonverné a japán kick-bokszost

2019.01.07. 10:06

Conor McGregor is szeretne bemutatómérkőzést vívni a japán Tenshin Nasukawával, igaz MMA-szabályokat követve - számolt be róla a proviboksz.hu.

A tavalyi év egyik legvitatottabb ökölvívó momentuma (gyakorlatilag szó szerint) Floyd Mayweather „visszatérése" volt, aki a japán Tenshin Nasukawával vívott egy bemutató mérkőzést Japánban, nagyon kevés szakmai értékkel, és jó sok zöldhasúval körítve.

A 41 éves amerikai kb. két perc leforgása alatt elintézte a kick-boxban és MMA-ban versenyző, nála jóval kisebb japán harcost, akinek most új kihívója érkezett. Mayweather legutolsó komolynak mondható (hiszen az tényleg éles meccs volt) ellenfele, Conor McGregor döntött úgy, hogy ő is kihívná a Nasukawát, de nem ökölvívásban, hanem a japán bunyós által is gyakorlott szabályrendszerben: Nagyon szeretnék elmenni Tokióba és kiállni Tenshin Nasukawával, egy bemutató mérkőzésre, MMA szabályokat követve. Még a nyár előtt. Kérem, hogy hozzák tető alá, minél előbb. Szívélyes üdvözlettel: a Bajnokok Bajnoka." Hogy McGregor komolyan gondolja-e ezt, vagy csak Mayweatherből próbált gúnyt űzni közösségi oldalán, hamarosan kiderül...