Budapestre jön a snooker újdonsült nagymestere

Vágólapra másolva!
Judd Trump, a snooker Mesterek Tornája tegnapi újdonsült győztese szombaton Budapesten bemutatózik a IV. Magyar Snooker Gálán!

Londonban tegnap ért véget a világbajnokság utáni legfontosabb snooker torna, a Masters, azaz a Mesterek Tornája, amelyen az aktuális világranglista első 16 helyezettje vesz részt. A fogadóirodák szerint Ronnie O'Sullivan volt a torna legnagyobb esélyese, azonban az új generáció egyik legjobbja, Judd Trump a döntőben káprázatos játékkal, 10-4 arányban legyőzte a korábbi hétszeres bajnokot.

IV. Magyar Snooker Gála Forrás: https://www.snookergala.hu/

A nyár óta extra energiákkal készülő Trump az egyetlen, aki ebben a szezonban döntőben képes volt legyőzni O'Sullivant, ráadásul ez volt a második Ronnie-skalpja az Északír Bajnokság novemberi fináléja után. A még mindig csak 29 éves brit ezzel a győzelmével 200.000 angol fontot kaszírozott.

A magyar snooker rajongók legnagyobb örömére az újdonsült „mester" rögtön ezen a hétvégén, január 26-án Budapestre érkezik, hogy három másik profi játékossal együtt bemutatózzanak a IV. Magyar Snooker Gálán.

Judd Trump mellett a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban látható a 2015-ös világbajnok, Stuart Bingham, aki Trumphoz hasonlóan nyert már versenyt a szezonban; a tornán újonc Jack Lisowski, aki élete legjobb formájában érkezik; valamint a belga Luca Brecel, aki a kontinentális Európa legjobbja.

A IV. Magyar Snooker Gáláról minden információ megtalálható a www.snookergala.hu honlapon.