Harmadszor is összecsap a ringben a Barbár és a Gladiátor

2019.03.14. 18:54

A Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját. Várhatóan telt ház előtt, ami nem meglepő, ha ránézünk a főszereplők névsorára.

A telt házas februári budakalászi gála után szinte borítékolható, hogy meg fog telni a Lakeside Hotel konferenciacsarnoka. Hogy miért vagyunk ebben ennyire biztosak? Egyrészt azért, mert főmérkőzésen harmadjára is megküzd egymással Tóth „Barbár" Tamás és Darmos „Gladiátor" József a cirkálósúlyú magyar-bajnoki címért, ami az első két találkozásukból levezetve (az elsőt Tóth nyerte technikai K.O.-val, a második döntetlen lett) parázs összecsapás, igazi állóháború lesz, óriási pofonokkal, utolsó csepp vérig tartó küzdéssel.

Készüljünk fel a hangulatra!

Másrészről pedig azért is lesznek tele a széksorok, mert a Felix Promotion International soha nem látott számú helyi ökölvívót vonultat fel koronázó városban. Hegyi Barnabás (4 győzelem, 0 vereség) és Márton Balázs (5 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) jól ismert alakjai a fehérvári sportéletnek, akik már a profik között is egyre markánsabb arcukat mutatják. Mellettük két debütáló, a 23 éves pehelysúlyú Kiliti Tamás, és a 18 éves könnyűsúlyú Oláh Iván képviseli majd a hazai színeket.

A tervek szerint rajtuk kívül szorítóba lép még a korábbi WBO ifjúsági bajnok, Egedi Renátó, a cirkálósúlyú Urbán Ferenc (4 győzelem, 0 vereség), a visszatérő korábbi WBO nagyközépsúlyú nemzetközi bajnok, Kelemen Balázs (24 győzelem, 2 vereség), a volt pehelysúlyú WBC és IBF nemzetközi bajnok, román Viorel Simion (21 győzelem, 3 vereség) és Daniel Buciuc (6 győzelem, 0 vereség) is.

A Felix Promotion International április 27-i rendezvényét a Sport TV fogja élőben sugározni.

Az idei második Felix Promotion International gálával kapcsolatos további információért, beleértve a jegyvásárlás részleteit, keressék fel a www.felixpromotion.com honlapot, az exkluzív videós tartalmakért pedig csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

Ajánlataink