Társoldalunk:

Kenderesi Tamás barátnője a koreai lányt hibáztatja

2019.07.30. 06:35

Kenderesi Tamás barátnője szerint a dél-koreai lány túlreagálta azt az esetet, amely miatt az olimpiai bronzérmes úszó nem utazhatott haza Dél-Koreából. Kenderesit a hatóságok szexuális zaklatás vádja miatt tartották az országban.

"Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. 

Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet  – nyilatkozta az ugyancsak sportoló, Győrben kézilabdázó Szilovics Fanni a Blikknek.

Szilovics Fanni az Instagramon is üzentForrás: instagram.com/fanniszilovics/

Szilovics a következőket tette hozzá mindehhez:  

Sajnos, semmi konkrétumot nem tudunk arról, mikor jöhet haza. Nagyon vártam már, hogy újra együtt legyünk, természetesen hiányzik, rossz, hogy nincs velem. Szerencsére folyamatosan tudjuk tartani a kapcsolatot, bízom benne, hogy hamarosan hazautazhat. Sokan bántják, de bízom benne, kiderül az igazság, s mindenki megtudja, hogy ártatlan – tette hozzá Szilovics. 

Kenderesi Tamás édesanyja is kiállt a fia mellett: "Kiállunk mellette, nagyon várjuk haza. Biztosak vagyunk benne, hogy ártatlan, s reméljük, ezt a hatóságok is megállapítják majd" - mondta a sportoló édesanyja, Kenderesiné Szűcsi Ibolya.

A Bors arról írt, hogy a kvangdzsui diszkó kidobóemberei szinte utaztak a magyar sportolóra.

Kenderesi már akkor felkeltette két biztonsági őr figyelmét, amikor belépett a buliba. Tette elkövetése után a 18 éves sértett a gorillákhoz fordult, majd kisvártatva érkeztek a rendőrök - írta a lap.

Dr. Borbély Zoltán ügyvéd bízik abban, hogy  a táncosnő esetleg visszavonja a feljelentését, és elfogadja Kenderesi bocsánatkérését, ez ugyanis erőteljesen befolyásolhatja az ügy kimenetelét. 

A világbajnokságon szerepelt magyar úszók kedden érkeznek Budapestre - Kenderesi Tamás nélkül. Ő Szöulban várja a fejleményeket.