Vágólapra másolva!
Végtelenül izgalmas, és látványos boxgálával indítja az őszi versenyszezont a Felix Promotion International, szeptember 21-én, a Kalászi Sportcsarnokban.

Jól ismert és rendre nagyszerű hangulatú gáláknak otthont adó helyszínen indítja be az őszi idényt hazánk piacvezető profi istállója, a Felix Promotion International. A Budapest és Budakalász határában található Kalászi Sportcsarnokban ezúttal a súlycsoportok legjobb magyar ökölvívói feszülnek egymással, két összecsapás pedig címmérkőzésként ad extra nívót az estéhez.

Középsúlyban a betöltetlen magyar bajnoki címért két merőben eltérő stílusú ökölvívó csap össze, éppen emiatt is teljességgel megjósolhatatlan a csata kimenetele. A résztvevők közül Harcsa Norbert (11 győzelem, 2 vereség) az ismertebb név, aki gyors, remek ütemérzékkel bíró, képzett versenyző, míg a fiatal Hegyi Barnabás (5 győzelem, 0 vereség) minden mérkőzésén agresszíven küzdve a kezdő gongszó pillanatától az utolsóig üt, nem véletlenül roppant népszerű a szurkolók között.

Harcsa Norbert (jobbra) jó döntést hozott, amikor újra felhúzta a kesztyűket Forrás: [email protected]/Bill

A másik címmérkőzést a hazai profi boksz „legsűrűbb" súlycsoportjában, cirkálósúlyban hoztat tető alá a Felix Promotion International. A 200 fontos (90,72 kg) kategóriában az elmúlt években olyan egyéniségek birtokolták a magyar-bajnoki címet, mint Szellő Imre, Bozai Gyula, Tóth Tamás és Darmos József. Utóbbi klasszis szeptember 21-én is ringkötelek közé lép, természetesen címvédőként, miután a Tóth elleni trilógia harmadik felvonásában K.O.-val győzte le Barbárt.

Ha Darmos József elengedi a jobbost, ott sok jóra nem számíthat az ellenfél Forrás: Csudai Sándor - Origo

Darmos „Gladiátor" József (13 győzelem, 2 vereség, 3 döntetlen) a veretlen budapesti Urbán Ferenc (6 győzelem, 0 vereség) ellen igyekszik megvédeni címét, aki most kapta meg azt a nagy lehetőséget, amire már hónapok óta készül. Kőkemény harcokban szerzett rutin, kontra fiatalos lendület – itt sem könnyű a végső győztest megtippelni.

A harmadik magyar-magyar presztízsharc ugyan nem címmérkőzés lesz, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy az Egedi Renátó–Görbics Gábor összecsapás nagyon komoly csemegének ígérkezik.

Egedi Renátótól (jobbra) a szurkolók és a szakma is sokat vár Forrás: [email protected]/Bill

A fiatal és friss Egedi nagy erőssége a magyar profi ökölvívásnak, nem véletlen birtokolta korábban a WBO (Bokszvilágszervezet) „Youth" (ifjúsági) bajnoki címét, míg a 31 esztendős Görbics egy 43 meccses veterán, aki másik sportágában, a kick-boxban többszörös világbajnok, valamint Világjátékok győztes versenyző.

A Felix Promotion International őszi gáláit a Sport TV fogja élőben sugározni. További információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, az exkluzív videós tartalmakért pedig csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalaihoz is.