Vágólapra másolva!
A rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupsorozatának sanghaji állomásán a magyar csapat három érmet, egy aranyat és két ezüstöt nyert a záró nap küzdelmeiben.

Liu Shaolin Sándor két aranyéremmel a magyar csapat legeredményesebb versenyzője lett, miután szombati versenyt követően vasárnap is megnyerte az 500 méteres távot. Testvére Liu Shaoang egy nappal korábban bronzérmes lett a legrövidebb távon, ezúttal nem állt rajthoz ebben a számban, inkább az 1000 méteren mutatta meg, hogy remek formában van a január 24-26. között rendezendő debreceni Európa-bajnokság előtt. Nagyszerű versenyzéssel lett második a kínai Han mögött.

A vk-sorozat 500 méteres távján Liu Shaolin Sándor négy forduló után az élen áll, míg öccse a harmadik helyről várja a januári európai fordulókat.

A váltók versenyében a nők nem jutottak be a döntőbe, a Liu Shaolin, Liu Shaoang, Krueger Cole, Oláh Bence összetételű staféta viszont igen, és a fináléban is nagyon jól mentek, végig tartani tudták a tempót az éllovas koreai és orosz váltóval, előbbit végül az utolsó előtti kanyarban Liu Shaoang meg is előzte, az oroszokat azonban a hatszoros olimpiai bajnok Viktor An nagyon magabiztosan vitte be első helyen a célba. A magyar küldöttség ezzel az ezüstéremmel együtt összesen öt érmet, két-két aranyat és ezüstöt, valamint egy bronzot nyert Sanghajban.

A magyar váltó negyedik a világkupa pontversenyében.