Használt tévéje miatt gyilkoltak meg egy 80 éves jánoshalmi asszonyt

Vágólapra másolva!
Egy szomszéd találta meg a 80 éves nőt, akit otthonában brutálisan meggyilkoltak. A 24 éves gyilkos ellopta az asszony TV-jét, amit feleségének akart adni.
Vágólapra másolva!

Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságon 2023. június 18-án nyomozást indítottak emberölés gyanúja miatt, mert egy jánoshalmi házban holtan talált egy 80 éves asszonyt szomszédja. A nyomozás során kiderült, hogy egy 24 éves helybéli férfi betört hozzá az éjszaka és amikor a nő felébredt a zajra, többször fejbe vágta majd megfojtotta. Miután megölte az idős asszonyt, ellopta annak TV-jét - írja a police.hu

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Fotó: pixabay.com 

Korábban írtunk az esetről, illetve a TV2 műsorának, a Tényeknek is adott interjút a szomszéd:

Tiszta véres volt a feje neki, be volt takarva. A tv-t úgy láttam ellopták. A konyhába is a szobába is összetúrtak mindent.

A nyomozók tanúkat hallgattak ki és térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálták, ahol jól látszik ahogy cipeli a lopott tévét, így még aznap elfogták. A férfi felesége beszámolt a történtekről:

Arra keltett fel engem, hogy hozott egy tévét. Kaptam ajándékba egy tévét. Hárman voltak vele. Ketten ő rajta kívül hárman voltak, azt nem tudom, hogy hova tűntek vagy kik.

A kihallgatáson mindent beismert a férfi, ami után őrizetbe vették. 

Orvos szakértői vélemény alapján kiderült, hogy újfajta drogokat vett be a gyikosság előtt. A felesége az esetet követően arról nyilatkozott, hogy egész nap nem volt magánál a gyilkosság napján, őt is durván meglökte.

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Nemrég beszámoltunk egy Bács-Kiskun vármegyei betörésről, ahol a a nő már évek óta betöréses lopásokból élt. A tolvaj rendszeresen lopott a kiskunhalasi üzletekből, legtöbbször márkás italokat, valamint a környékbeli tanyákat fosztogatta, ahonnan kakasokat vitt el, hogy később eladja őket. Egy alkalommal azonban amikor egy gyerekszobát kutatott át, a zajra felriadt az ott alvó gyerek is. A gyerek bátran kérdőre vonta a betörőt, aki emiatt visszatette az íróasztalról zsebre tett pénzt. A hangoskodásra a gyerek szülei is felébredtek és a család együtt zavarta ki a házból.