Újabb bokszlegenda jelentette be a visszatérését

Premiere Of Disney's "McFarland, USA" - Red Carpet GettyImageRank2 HORIZONTAL Professional Sport BOXING USA California Hollywood - California Movie Disney Film Premiere Premiere Film Industry Red Carpet Event El Capitan Theatre Oscar De La Hoya Arts Cultu
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 09: Former professional boxer Oscar de la Hoya attends the premiere of Disney's "McFarland, USA" at the El Capitan Theatre on February 9, 2015 in Hollywood, California. Jason Kempin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mike Tyson, Roy Jones Jr és a többi nagyágyú után a korábbi 11-szeres profi világbajnok, Oscar De La Hoya is bejelentette a visszatérését.

De La Hoya legutóbb 2008-ban bokszolt, most 47 évesen újra ringbe száll egy bemutatómeccsen.

„Igazi küzdelem lesz. Nagyon hiányzott a ring, imádok bokszolni. Ettől a sportágtól kaptam mindent, hiányzik" – monda az ESPN-nek a sportoló.

Oscar De La Hoya kész visszatérni Forrás: AFP/Jason Kempin

De La Hoya az 1992-es olimpián aranyérmet szerzett Az első 32 profi meccsét mind megnyerte, Felix Trinidad győzte le először.

A "Golden Boy" néven futó bokszoló legutóbb Manny Pacquiao ellen lépett ringbe, akkor a nyolcadik menet után bedobta a törülközőt. Akkor egy súlycsoporttal lejjebb ment, hogy Pacquiao ellen küzdhessen, de ezt hamar megbánta.

De La Hoya pár hónapja kezdett edzeni, az egyenese elmondása szerint gyorsabb, mint valaha.