A világ legszexibb sportolónője nem érti, miért ő a legszexibb a világon

BAUHAUS Junioren-Gala; Mannheim, 01.07.17 Athletics_Tracks_and_Field track and field ATHLETICS competitive_athletics action
Alica Schmidt (GER/MTV 1881 Ingolstadt), BAUHAUS Junior Gala on 01.07.17 in the Michael Hoffmann Stadium in Mannheim (Germany). Photo: picture alliance/Axel Kohring | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Egy ausztrál lap még 2017-ben választotta meg a világ legszexibb sportolónőjének a német Alica Schmidtet, ám a német atléta nem foglalkozik ezzel. Sőt, nem is érti, miért lenne ő a világ legszexibb sportolója?

"Nem értem, miért én lettem a világ legszexibb sportolónője. Egyértelmű, hogy nálam a sport az első és csak utána következhet bármi más" - mondta a német futónő, akit állítólag a Playboy is megkeresett, de nemet mondott a magazinnak, mert nem akar levetkőzni.

Ő nem érti, amit mi értünk: miért is lett Alica Schmidt a világ legszexibb sportolónője Forrás: Origo

A német lány azért biztosra megy: a Vitesse modellügynökséggel aláírt egy szerződést, hiszen addig is, amíg futóként világhírnevet szerez magának, jól jön a pluszbevétel a SSC Berlin atlétájának.

A fiatal lánynak egyébként több mint másfél millió követője van Instagramon, valószínűleg nem véletlenül kötött szerződést vele a Puma sem.

Forrás