Társoldalunk:

A világ legrégebbi golfpályáján különleges módon tisztelegtek Tiger Woods előtt - videó

2021.02.25. 15:00

Los Angeles egyik külvárosában szenvedett kedden súlyos autóbalesetet a híres golfjátékos, Tiger Woods. A golfozót kórházba vitték és megoperálták. Az egyik leghíresebb és legrégebbi skóciai golfpályán a homokba rajzolták a sportoló egyedi logóját, hogy tiszteletüket fejezzék ki a balesetben megsérült golflegenda felé.

A golfozó Tiger Woods balesete az egész világot megdöbbentette, és sokan fejezik ki együttérzésüket az amerikai sportolóval kapcsolatban. A skóciai St. Andrews golfpálya melletti homokos területen a sportoló egyedi logóját rajzolták a földre, hogy ezzel is kifejezzék a tiszteletüket az amerikai játékos felé - derült ki a TMZ oldaláról.

A világ legrégebbi golfpályáján is tisztelegtek Tiger Woods előttForrás: AFP/Andy Buchanan

A St. Andrews a legrégebbi golfpálya a világon, a története egészen a 15. századig nyúlik vissza. Tiger Woods kétszer, 2000-ben majd 2005-ben nyerte meg St. Andrews-golfbajnokságot. A golfpálya egyik alkalmazottja, Robert Lloyd úgy döntött, hogy megemlékezik a golfjátékosról, és a homokba rajzolja a logóját.

Az alkotáson Tiger Woods monogramja, valamint a "Gondolatok és Imák" szövegrész szerepel. Lloyd szerint közel egy órán át dolgozott a művén.