Fájdalmakra panaszkodik a tenisz botrányhőse

tennis Horizontal
Nick Kyrgios teste ugyan fárad, de mentálisan erősnek érzi magát a folytatáshoz
Vágólapra másolva!
A botrányairól és megdöbbentő nyilatkozatairól is híres ausztrál teniszsztár, Nick Kyrgios zsinórban a negyedik napon lép pályára a wibledoni tenisztornán, mert egyéniben és vegyes párosban is versenyben van még. Az öt hónapnyi kihagyás után visszatérő játékos saját elmondása szerint fájdalmaktól szenved, de mentálisan erősnek érzi magát, és mindent megtesz azért, hogy jó eredményeket érjen el a világ legrangosabb Grand Slam tornáján.

A 26 éves játékos a koronavírus-járvány kirobbanása óta először hagyhatta el hazáját és a februári Australian Open óta nem játszott teniszversenyen. A wimbledoni tornán egyéniben és a legendás Venus Williams oldalán vegyes párosban is indult, és mindkét számban versenyben van még.

Kyrgios szombaton a kanadai Felix Auger-Aliassime ellen lép pályára a férfi egyes harmadik fordulójában, előző nap pedig egy háromszettes csatában nyert Williams oldalán az Austin Krajicek-Sabrina Santamaria páros ellen.

Az ausztrál teniszezőtől megkérdezték, hogy öt hónapnyi kihagyás után mégis hogyan bírja a sorozatterhelést.

mondta Kyrgios.

Nick Kyrgios teste ugyan fárad, de mentálisan erősnek érzi magát a folytatáshoz Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Ez egy nagyon fizikális hét. Igyekszem a legjobbamat nyújtani. Próbálok megfelelően étkezni, pihenni és annyit regenerálódni, amennyit csak tudok. Mindent a lehető legjobban csinálok. De igaz, hogy vannak fájdalmaim. Nem hiszem, hogy idén megint a negyeddöntőbe jutok, mint 2014-ben, hiszen a testem fárad. De ezt tudomásul veszem, és folytatom a versenyzést. Mentálisan erősnek érzem magam" - tette hozzá a sportoló, aki zsinórban a negyedik napon játszik meccset Wimbledonban.

Forrás