Társoldalunk:

Joshua pénzért lemondhat az Uszik elleni visszavágóról

2021.11.28. 13:57

Idén szeptemberben Londonban Olekszandr Uszik megfosztotta Anthony Joshuát a WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeitől. Jelen állás szerint a brit ökölvívó pénzért akár le is mondhat a visszavágóról.

Amióta szeptemberben elveszítette nehézsúlyú WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeit Anthony Joshua, egyre biztosabbnak tűnt, hogy jövő év elején ismét összecsap legyőzőjével, az ukrán Olekszandr Uszikkal. Joshua viszont egy friss riportban arról beszélt, megfontolná, hogy megfelelő pénzügyi ajánlat esetén félreállna az útból, nem élne a visszavágó lehetőségével, és így azonnal összehozhatnák Uszikot a WBC világelső Tyson Furyval. 

Joshua (jobbra) megfelelő ajánlat esetén megfontolná a visszavágótForrás: AFP/Adrian Dennis

Egyelőre még nem kaptam ilyen jellegű ajánlatot. A karrierem ezen szakaszában ez nem a pénzről szól, hanem a tiszteletről. Nem kell, hogy kedveljenek, de tisztelniük kell engem. Ami a félreállást illeti, nem tudom, hogy ez összhangban van-e azzal, amit erkölcsileg képviselek. Ha mégis megkeresnek egy ilyen verzióval, és a felajánlott pénzösszeg megfelelő, akkor el kell rajta gondolkodni" - nyilatkozta Joshua.

 

Forrás