Vágólapra másolva!
Sok volt a találgatás az utóbbi időben, be volt-e oltva koronavírus ellen a nemrég meghalt Csollány Szilveszter, most az olimpiai bajnok sportoló egyik rokona öntött tiszta vizet a pohárba.

Az olimpiai bajnok tornász január 24-én halt meg, 51 éves volt. Még tavaly, december elején érkezett a hír: egy olimpikon koronavírussal küzd, lélegeztetőgépre téve, válságos állapotban. Hamarosan kiderült: Csollány Szilveszterről van szó, akit tüdőgyulladással szállítottak kórházba Sopronban, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba, közelebbről a Korányi-kórházba szállították.

Csollány Szilveszter 51 évet élt Forrás: AFP/Damien Meyer

Gyakorlatilag teljes hírzárlat volt a sportoló egészségi állapota ügyében, a pályatársak és a rajongók is csak találgathattak. Hiába imádkozott érte azonban mindenki, szervezete sajnos végül feladta a küzdelmet.

Most Csollány Szilveszter egyik ismerőse osztott meg egy üzenetváltást a közösségi oldalon, mivel az utóbbi napokban nagyon sok találgatás jelent meg az olimpiai bajnok oltottságával kapcsolatban

- vette észre a Bors.

- fogalmazott a férfi. Arra kért mindenkit, osszák meg ezt a posztot.

A leírtak már csak azért is megfelelhetnek a valóságnak, mert azt Csollány Szilveszter lánya, Szimona is megosztotta saját Facebook-oldalán. Szimona árulta el azt is, hogy a posztoló a rokona.

Az olimpiai bajnok Ausztriában dolgozott betegsége előtt, ahol állítólag kötelező volt a vakcina felvétele.