Kiderült, mennyi pénzt kereshet a börtönben Boris Becker

court tennis celebrity TOPSHOTS Horizontal HEADSHOT
Boris Beckerre kemény megpróbáltatások várhatnak a börtönben
Vágólapra másolva!
Egyre érdekesebb feljemények látnak napvilágot Boris Becker börtönbüntetése kapcsán. A német teniszcsillag a hírek szerint napi 1,70 eurót, vagyis 650 forintot kereshet majd, ha munkába áll a wandsworth-i büntetésvégrehajtási intézetben.

Boris Beckert a múlt héten ítélte két és fél évnyi börtönre egy angliai bíróság, mert a legendás német teniszező jelentős összegű vagyont titkolt el, és nem fizette be az adókat. A hatszoros Grand Slam-győztes sztár egy hete ül a viktoriánus időkben épült wandsworth-i börtönben és a Bild értesülései szerint Beckert két napig a többiektől elzárva tartották, azóta pedig az egyik cellatársával folyamatosan együtt tölti az idejét.

Boris Beckerre kemény megpróbáltatások várhatnak a börtönben Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az eddig luxuskörülmények között élő sztárra a jövőben nagy megpróbáltatások várnak, a hírek szerint zsebpénzért dolgozhat, amennyiben munkát vállal. A Blikk megírta, hogy

Becker edzőként dolgozhat a börtön konditermében, amiért naponta mindössze 1,70 eurót (650 forintot) kaphat.

Becker korábbi neje, Lilly - akitől papíron még nem is vált el - elmondása szerint a német teniszsztár jól van, mentálisan nem sérült, mióta szabadságvesztésre ítélték.