Federer máris visszatérhet a teniszvilágba

tennis Horizontal
A handout picture obtained from the Qatar Tennis Federation on March 10, 2021, shows Roger Federer, who is making his long-awaited return to the court, greeting the crownd during his round of 16 match with Britain's Dan Evans at the Qatar ExxonMobil Open at the Khalifa International Tennis and Squash Complex in the Qatari capital Doha. - Federer played his first match in over a year and won his first set as the 20-time Grand Slam champion returned from injury to face British number one Dan Evans at the Qatar Open. (Photo by Samer Al-Rejjal / Qatar Tennis Federation / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / QATAR TENNIS FEDERATION " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a tévétársaságok harca Roger Federerért. A profi tenisztől néhány hete elköszönő svájci játékos a hírek szerint a jövőben szakkommentátorként dolgozik majd, de hogy hol, az egyelőre nem dőlt el. 

A BBC-nél a legnagyobb az érdeklődés, de a svájci közszolgálati csatorna, az SRF is bejelentkezett a teniszcsillag kegyeiért.

"A világ minden tévéadója örülne, ha Roger Federer teniszszakértő lenne náluk.

Ránk, mint közszolgálati médiumra Svájcban, ez természetesen különösen igaz" - állítólag így vélekednek a társaságnál.

Az idei Laver Kupa volt az utolsó torna, ahol játszott Forrás: AFP/Samer Al-Rejjal

A 41 éves Federer jó lehetőségnek tartja a tévés karriert. "Ez lehetővé tenné, hogy kapcsolatban maradjak a játékosokkal és a tornákkal. Így hivatalosan is sok teniszt kellene néznem, amit továbbra is nagyon élvezek."