Vágólapra másolva!
Az új év első munkanapján már teljes volt a nagyüzem a sport világában is, csak úgy sorjáztak az izgalmas hírek, melyek között volt, kacagtató ugyanúgy, mint könnyeket a szemünkbe csaló.

Friss még a történet, persze, hogy napról napra kiderül valami Cristiano Ronaldo szaúdi szerződéséről. Most éppen az, hogy van benne egy titkos záradék, miszerint, ha a dolgok jól alakulnak Newcastle-ben, Ronaldo visszatérhet Angliába és a Bajnokok Ligájába.

Szomorú hírt osztott meg Hosszú Katinka: 90 éves korában meghalt a nagypapája, aki először vitte le az uszodába, és, aki megtanította úszni. Ha ő nincs, lehet, hogy három olimpiai bajnoki éremmel szegényebb lenne a magyar sport.

Az Egyesült Államokból is érkezett egy szomorú hír egy másik legendáról: korai stádiumú torok- és mellrákot diagnosztizáltak Martina Navratilova korábbi teniszezőnél. Az 59-szeres Grand Slam-győztes nem először néz szembe a betegséggel, de biztató lehet, hogy egyszer már ő került ki győztesen a csatából.

Sao Paulóban felravatalozták a 82 éves korában meghalt Pelét, a labdarúgás egyetlen háromszoros világbajnokát. Megtudhattuk, hogy két magyar focista is ott van a világ leggólerősebbjei között, Kamerunból pedig megkaptuk a szinte már szokásos afrikai focibotrányt.