Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint letartóztatták a WBC korábbi nehézsúlyú világbajnok bokszolóját, Deontay Wilder Los Angeles-i forgalom leállítása közben.

A TMZ számolt be róla, hogy egy közúti ellenőrzés során a rendőrök egy 9 mm-es fegyvert és marihuánát találtak kedd hajnalban az egykori nehézsúlyú világbajnok ökölvívó Rolls-Royce típusú autójában, aminek az ablakai illegálisan voltak sötétítve, és a rendszámtáblája is el volt takarva. Az amerikai bokszoló állítólag együttműködő volt az igazoltatás közben, de tiltott fegyverviselés miatt őrizetbe vették. Wilder ellen eljárást indítottak, de több mit öt órával később kiengedték a rövid őrizetből.

Deontay Wilder október óta nem bokszolt Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Al Bello

A korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua éppen a napokban jelentette be, hogy decemberben össze fog csapni Wilderrel Szaúd-Arábiában. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 37 éves bokszoló mostani esete kihatással lehet-e a közel-keleti mérkőzésre.

Tyson Fury ellen zsinórban két elveszített meccs után Wilder tavaly októberben bokszolt utoljára, akkor Robert Heleniust ütötte ki az első menetben. Az egykori világbajnok 43-2-1-es mérleggel büszkélkedhet.