Szörnyű tragédia: 31 éves korában meghalt a híres olimpikon

2023.08.28. 10:39

Szörnyethalt az olimpikon műkorcsolyázó, a mindössze 31 éves Alexandra Paul, aki a kisfiával az autóban szenvedett halálos balesetet.

Alexandra Paul egy útépítés mellett haladt egy lassú sorban az autójával - mellette ült a kisfia, Charlies is -, amikor váratlanul egy nyerges vontató belerohant az építési zónába, majd a kocsisornak csapódott, megölve az olimpiai sportolót.

A teherautó nem lassított, és hét járművel ütközött össze, amik az úton voltak. Alexandra Pault a helyszínen halottnak nyilvánították. Charlie-t, aki a baleset idején a hátsó ülésen ült, egy gyermekkórházba szállították, ahol nem életveszélyes sérülésekkel kezelik - írja a Bors.

A 2014-es téli olimpián az oroszországi Szocsiban Mitchell Islam oldalán versenyzett a párosok versenyében, tizennyolcadik helyen végzett. Islam megnyerték a junior jégtáncbajnoki címet a kanadai nemzeti bajnokságon. Egy évvel később ezüstérmet hoztak haza az ISU junior műkorcsolya-világbajnokságról. Paul és Islam 2011-ben, 2014-ben és 2015-ben is bronzérmesek lettek az országos bajnokságon.

Ajánlataink