Magyar derékra került a rangos bajnoki öv a nemzetközi muaythai gálán

muaythai, Rehák Már
Rehák Márk joggal örült a sikernek, mert egy nagyon jó ellenfelet győzött le
Vágólapra másolva!
Rehák Márk és Székely Anna is győzni tudott a szombaton megrendezett II. Golden Muaythai Gálán.

Veresegyházon, a Kucsa Tamás Városi Sportcsarnokban rendezték meg a második Golden Muaythai Gálát. Az est főmérkőzését Rehák Márk és a francia Singama Loic vívta a WKN interkontinentális címéért, a színvonalas küzdelem végén egyhangú pontozással diadalmaskodott a magyar harcos.

"Nagyon nehéz volt az ellenfélből felkészülni, nem sok információ állt rendelkezésre. Azt tudtam, hogy tapasztalt harcos, több mint 30 mérkőzése van, ezeknek több mint a 67 százalékát megnyerte, ami elég jó arány.

– értékelte teljesítményét Rehák Márk, aki legközelebb novemberben Franciaországban bizonyíthat majd.

Rehák Márk joggal örült a sikernek, mert egy nagyon jó ellenfelet győzött le Forrás: Bastion Group

A női főmérkőzést Fúró Virág és Székely Anna vívta, az összecsapás pedig utóbbi versenyző sikerét hozta. „Nagyon sokat készültünk és sikerült is győzni" – szögezte le Székely Anna, akinek eltökélt célja, hogy egyszer egy olimpián is bizonyítson majd.

"Annának nagyon fontos volt ez a győzelem, nagyon sokat készültünk, mindent beletettünk, amit csak tudtunk – fogalmazott az esemény főszervezője, Berkes Ádám, aki több tanítványának is lehetőséget biztosított a gálán.

– tekintett előre a főszervező.

Fúró Virág és Székely Anna második összecsapását is utóbbi nyerte meg Forrás: Bastion Group

„Nagyon technikás, jó küzdelmeket láthattunk, most már erőnlétben is jól bírják a magyar harcosok, s nemzetközi szintre tudnak lépni. Ilyen rövid idő alatt ilyen színvonalú szervezést nem nagyon láttam még Magyarországon" – szögezte le a Bastion Group ügyvezetője, aki a sportág szereplőit előszeretettel alkalmazza biztonságtechnikai cégében, ugyanis higgadtságuk és felkészültségük révén éppen ők azok, akik pofonok nélkül is képesek rendezni egy-egy forró szituációt.