Elhányta magát a pályán, majd legyőzte a világbajnokot a sztárteniszező - videó

tennis Horizontal
Italy's Jannik Sinner hits a return to Bulgaria's Grigor Dimitrov during their men's singles quarter final match at the China Open tennis tournament in Beijing on October 2, 2023. (Photo by Jade Gao / AFP)
Vágólapra másolva!
Jannik Sinner bejutott a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyének elődöntőjébe, miután a rosszulléte ellenére is legyőzte Grigor Dimitrovot a negyeddöntőben.

Sinner már a korábbi, Daniel Evans elleni mérkőzésén sem érezte túl jól magát, Dimitrov ellen viszont ennek már a nézők is szemtanúi lehettek. Az egyik térfélcsere során az olasz teniszező a székéhez kért egy kerekeken guruló szemetest, majd belehányt.

Sinner végül 6:4, 4:6, 6:2-re így is legyőzte a korábbi világbajnok bolgár ellenfelét, és a legjobb négy között az első kiemelt, spanyol Carlos Alcaraz vár rá magyar idő szerint kedden délután. A másik ágon Alexander Zverev és Danyiil Medvegyev mérkőzik meg a fináléba jutásért.

A 22 éves olasz teniszező a meccs után elárulta, hogy a magas páratartalom is hatással lehetett a rosszullétére, de valószínűleg inkább valami olyat evett, ami ezt váltotta ki belőle. Sinner hozzátette, örül, hogy így tudta kezelni a helyzetet, és végül megnyerte a mérkőzést.