Egy darázs tartja terrorban a darts-vb sztárjátékosait - videó

European Darts Championship Sports Darts EM Dart Competition PDC Horizontal EUROPEAN CHAMPIONSHIP DARTS
30 October 2022, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Darts: European Darts Championship, Professional Darts Corporation, PDC: Dirk van Duijvenbode (NED) cheers after a good throw. Photo: Christopher Neundorf/dpa (Photo by Christopher Neundorf / Deutsche Presse-Agentur GmbH / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A londoni Alexandra Palace-ben zajló darts világbajnokságon Dirk van Duijvenbode 3-1-re kikapott a horvát Boris Krcmartól, így a holland játékos nem jutott a legjobb 32 közé. Van Duijvenbode kiesése óriási meglepetésnek számít, de könnyen lehet, hogy a holland dartsjátékos azért nem tudott kellően koncentrálni, mert a meccs elején megzavarta egy darázs.

Történt ugyanis, hogy a találkozó harmadik szettjében Van Duijvenbode elkezdte folyamatosan dobálni a testét és rendszeresen elhajolt, mintha csak árnyékbokszolna. Ez után derült ki, hogy a holland dartsjátékos egy darázs támadását próbálta elkerülni, miközben a közönség soraiban már hangosan nevetgéltek a helyzeten.

A Sky Sports is megosztotta felvételt, amelyen a holland a színpadon kacsázik, hogy elkerülje a darazsat, mellé pedig a következő szöveget posztolták: "DVD teljes Mátrix üzemmódba kapcsolt, hogy kikerülje az Ally Pally darazsat!".

Az eseten a kommentelők is jót nevettek, és többen fel is tették a kérdést, hogy mit keres egy darázs Angliában az év ezen időszakában.

"Naponta repked egy darázs az Ally Pallyben! Mit keres kint az évnek ebben az időszakában?"- idézi a The Sun az egyik kommentelőt.

"Meggyőződésem, hogy ezt a darazsat valami hátsó helységben tartják, és akkor engedik szabadon, amikor akarják" - írta egy mésik rajongó.

"Az Ally Pally lehet az egyetlen hely az Egyesült Királyságban, ahol decemberben is vannak darazsak" írta egy harmadik kommentelő arra célozva, hogy idén ez volt a harmadik alkalom, hogy egy darázs főszerepet játszott egy dartsversenyen.

Korábban Luke Humphries tokjára szállt rá egy darázs, de a sztárjátékosnak sikerült elkergetnie. Rosszabbul jár néhány napja Ross Smith, akit háromszor csípett meg egy darázs a holland Niels Zonneveld elleni meccsen, ennek ellenére az angol játékos így is 3-1-re le tudta győzni a hollandot.