Nem várt ellenféllel kellett megküzdenie a világsztár teniszezőnek - videó

tennis Horizontal AUSTRALIAN TENNIS OPEN
Russia's Andrey Rublev tries to remove a cricket from the court during the men's singles match against USA's Sebastian Korda on day six of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 19, 2024. (Photo by David GRAY / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Az év első Grand Slam-versenyén nem csak Sebastian Kordával kellett megküzdenie az ötödik helyen kiemelt Andrej Rubljovnak.

A világranglistán hatodik, és a melbourne-i GS-tornán is 5. helyen kiemelt orosz sztárjátékos a melbourne-i torna harmadik fordulójában az amerikai Sebastian Korda ellen lépett pályára. Az 6:2-re megnyert első szettben azonban nem csak a korábbi legendás játékos, Ivan Lendl fiával, de a helyi élővilággal is meggyűlt Rubljov baja, akinek végül az egyik helyi labdaszedő segített befogni egy pályára tévedt ízeltlábút (talán tücsök lehetett).

Hiába, na, a helyi rutin többet ért:

Ausztráliában a hívatlan vendégek szinte mindennaposak a sportrendezvényeken, és Rubljovék még jól is jártak, hogy ezúttal nem egy halálos mérgű kígyó tévedt be a pályára.