Vágólapra másolva!
A Stílus Alapítvány alapításának tizedik évfordulója alkalmából, a Hotel Inter-Continentalban megrendezendő gálaesten elárverezik többek között Michael Schumachernek azt a védőmaszkját, amelyet a 2000-es Magyar Nagydíjon viselt.

Fotó: Hoch Zwei
Schumacher második lett tavaly a Hungaroringen

A Stílus Alapítvány alapításának tizedik évfordulója alkalmából jótékonysági koncertet és gálavacsorát rendez világhírű művészek és sportolók közreműködésével augusztus 16-án a Hotel Inter-Continentálban. Az est díszvendége lesz Alberto Tomba síelő, a Benetton Formula I csapat tagjai, Jarno Trulli, Koltai Lajos operatőr és Kásás Tamás vízilabdázó.

A gála műsorában felcsendülnek Liszt: Scherzo és induló, valamint a Petrarca szonett Jandó Jenő és Király Csaba tolmácsolásában. A vacsorát követően pedig Vukán György jazz improvizációját hallhatják a vendégek.

Az alapítvány számtalan dedikált relikviával rendelkezik, melyek közül az alábbiakat ajánljuk árverésre:
- Sophia Loren Cartier ruhája, melyet életmű-díjának átvételekor viselt 1998-ban (kikiáltási ár: 5 millió Ft)
- Alberto Tomba által felajánlott síkesztyű, amelyet 2000-ben viselt amerikai karitatív turnéja során (kikiáltási ár: 600 ezer Ft)
- Michael Schumacher által 2000-ben a magyar Forma I-es nagydíjon viselt védőmaszk (kikiáltási ár: 2 millió Ft),
- Az AS Roma olasz bajnokcsapat által felajánlott focilabda (kikiáltási ár: 1 millió Ft).

Egyéb árverezésre felkínált relikviák:

Forma-1-es pilóták az alábbi dedikált tárgyakat ajánlották fel az Alapítvány céljaira:
- Giancarlo Fisichella: futamcsizma, amelyet 2000-ben a Magyar Nagydíjon viselt (kikiáltási ár: 300 ezer Ft)
- Prost csapat: jogging felső 1998-ból. Aláírta: Alain Prost, Jarno Trulli, Olivier Panis (kikiáltási ár: 500 ezer Ft)
- Niki Lauda: sapka 1999-ből (kikiáltási ár: 300 ezer Ft)

A fenti tárgyakra licitálni lehet az [origo] aukciós site-ján (www.axio.hu), illetve a rendezvény helyszínén. Aki legmagasabb felajánlást teszi az aukciós tárgyakra, lehetőséget kap arra hogy részt vegyen az Alapítvány Rómában szervezett jubileumi koncertjén, gálavacsoráján, valamint exkluzív programot szervezünk számára (a Capitolium megtekintése Róma polgármesterével, találkozó az AS Roma labdarugóival, látogatás a Cinecittában Christian De Sica-val stb.)

Az est bevételét az Alapítvány céljainak megvalósítására, további kulturális rendezvények megvalósítására kívánjuk fordítani.

Bővebb információ és jegyértékesítés: www.larix.hu