Vágólapra másolva!
A Jaguar Racing és a ChevronTexaco bejelentette, hogy a 2002-es szezon végén befejezi együttműködését. A Texaco mint technikai partner és hivatalos üzem- és kenőanyag-szállító segédkezett a Jaguar Forma-1-es terveinek megvalósításában. A Texaco a száguldó cirkuszban eltöltött ötéves jelenléte alatt közreműködött a Jaguar Racing elődjénél, a Stewart-Fordnál is.

Craig Duncan, a cég európai, közel-keleti és afrikai régiójának alelnöke elárulta, hogy a frissen egyesült ChevronTexaco cég hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy az idény végétől visszavonul a motorsportból és az ezzel járó reklámtevékenységtől.

"Szeretnék köszönetet mondani a ChevronTexaco nevében a Jaguar Racingnek, a Stewart Grand Prixnek, a Fordnak és részben a Cosworth Racingnak, amelyek bizonyítottak hosszú és eredményes munkánk során. Sok szerencsét kívánunk a Jaguar Racingnek céljai megvalósításában" - mondta Craig Duncan.

"A ChevronTexaco már a kezdetektől partnere volt a Stewart-Fordnak, majdan pedig az utód Jaguar Racingnek, átélve mindkettővel az örömöt és bánatot egyaránt" - tette hozzá Niki Lauda csapatfőnök. "Szaktudásuk és a felhalmozott tapasztalatuk felbecsülhetetlen értékű, és óriási megtiszteltetés volt, hogy együtt dolgozhattunk. A Jaguar Racing és a Cosworth Racing nevében szeretnék köszönetet mondani a Texacónak a hosszú évek alatt mutatott hűségükért és támogatásukért."

Kovács Iván

Korábban: