Vágólapra másolva!
Sir Frank Williams, a Forma-1-es Williams-istálló csapatfőnöke megdicsérte Jenson Buttont az Osztrák Nagydíjon elért negyedik helye miatt.

Nem maradt dicsérő szavak nélkül Jenson Button Osztrák Nagydíjon elért negyedik helye, a Williams csapatfőnöke, Sir Frank Williams méltatta a BAR-Honda pilótáját. A szakember szerint a brit titán zseniális teljesítményt nyújtott az A1-Ringen, s teljesen megérdemelten kaparintotta meg a negyedik helyet.

Button már az időmérő edzésen is odapörkölt világbajnok csapattársának, Jacques Villeneuve-nek, öt hellyel végzett előtte a tréningen. A futamon aztán érett versenyzést bemutatva állította be eddigi legjobb eredményét, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen és Rubens Barrichello után gurult át a célvonalon.

Williams mindig is kitüntető figyelemmel kísérte Button pályafutását, ennek oka, hogy a brit 2000-ben éppen az ő csapatában mutatkozhatott be a Forma-1-ben. "Természetesen a szezon eleje óta figyelem Jenson fejlődését, nagyon érdekel, hogy mire viszi a Forma-1-ben" - mondta Williams. "Bevallom, nem hittem benne, hogy valaha újabb jó eredményt ér el, Ausztriában azonban megvilantotta tehetségét: első osztályú teljesítményt nyújtott."

Button nyolc pontjával jelenleg tizedik a világbajnoki pontversenyben, míg Villeneuve három pontjával csak tizennegyedik.