Vágólapra másolva!
Willi Weber, a Schumacher fivérek menedzsere azt állítja, legkésőbb júliusban eldől, hogy a jelenleg a Williamsnél versenyző Ralf hol folytatja pályafutását.

Forma-1-es berkekben hetek (hónapok) óta téma, mi lesz Ralf Schumacherrel. A Williams német pilótáját korábban többször összeboronálták már a Toyotával, ő maga azonban rendre cáfolta a pletykákat annak ellenére is, hogy nyílt titok, nem tudott megegyezni Sir Frank Williamsszel az anyagiakban, s igazából Grove-ban sem marasztalják.

Menedzsere, Willi Weber a minap azt nyilatkozta a dpa hírügynökségnek, Ralf még rágódik rajta, hova menjen, legkésőbb júliusban azonban bejelenti, melyik csapatban folytatja. "Szüksége van még egy kis gondolkodási időre, a francia futam után dönti el végleg, hogyan tovább" - mondta Weber. Feltételezések szerint a Brit Nagydíj hétvégéjén (július 9-11.) történik meg a bejelentés.

"Csakis akkor beszélek a jövőmről, amikor már magam is tudom, merre indulok" - nyilatkozta Ralf még az Európa Nagydíj előtt, utalva tanácstalanságára.