Vágólapra másolva!
Willi Weber menedzser szerint napokon belül bejelentik, hogy Ralf Schumacher jövőre melyik csapatnál folytatja Forma-1-es pályafutását.

Willi Weber szerint már csak néhányat kell aludni, s kiderül, Ralf Schumacher melyik együtteshez igazol jövőre. A menedzser hozzátette: a német versenyző leendő csapata hozza majd nyilvánosságra a hírt, valószínűleg a jövő heti Brit Nagydíjon. Weber nem szolgált bővebb információval, így a nemzetközi sajtó csak találgat a hónapok óta húzódó ügy végeredményéről.

A jelenleg a Williams-BMW-vel szerződésben álló Ralf Schumachert leginkább a Toyotával hozták hírbe, s ezt a lehetőséget erősíti az is, hogy a csapat mostani két versenyzőjének, a francia Olivier Panisnak és a brazil Cristiano da Mattának a szezon végén lejár a szerződése.

A német klasszis jelenleg kényszerpihenőt tart, mert a két héttel ezelőtti indianapolisi futamon súlyos balesetet szenvedett, két gerinccsigolyájában is törés keletkezett, így 8-12 hétig nem ülhet F1-es autóba. Az ifjabbik Schumachert - aki kedvező esetben az idény utolsó két viadalán, Japánban és Brazíliában rajthoz állhat - továbbra is erős fájdalmak gyötrik, fűzőt kell hordania, és egyelőre még a lépcsőn sem tud felmenni.