Vágólapra másolva!
Michael Schumacher és Rubens Barrichello nemcsak vezetni, hanem főzni is nagyon tud. A Forma-1-es Ferrari-istálló pilótái ezt csütörtökön, a Duna-korzón bizonyították.

A Hotel Intercontinental előtt állította fel a Vodafone, a Ferrari-istálló egyik főszponzora azt a színpadot, amelyen egy főzőcskézős műsor (annyit segítünk: a házigazda két fiatalember) különkiadását vették fel. A sztárvendégek Michael Schumacher és Rubens Barrichello voltak, akik bebizonyították, hogy a konyhában is otthon vannak.

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]

Schumacher hagymát szeletelt, húst sütött, Barrichello eközben hortobágyi palacsintát gyártott, a hétszeres világbajnok a kóstoló után meg is dicsérte kollégája "művét". Fordítva sem volt persze fintorgás, a brazil is egyezményes jelekkel adta mindenki tudtára, hogy ehető, amit Schumacher főzött.

"Fantasztikus volt látni, hogy az esemény mennyi érdeklődőt vonzott. Ma a konyhaművészek mellett mi voltunk a mitfahrerek, de hétvégén a Hungaroringen már a vezetőülésben teszünk meg mindent a siker érdekében" - mondta Michael Schumacher. "Az igazi kánikula ellenére nagyon élveztem a különleges Gundel palacsinta-sütést" - tette hozzá Barrichello.