Vágólapra másolva!
A Force Indiától a szezon végén távozott német pilóta menedzsere cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint ügyfele a Ferrarival tárgyal.

Adrian Sutil idén 42 pontot gyűjtött a világbajnokságon, ezzel közvetlenül Michael Schumacher mögött végzett a ponttáblázaton a kilencedik helyen. A 28 éves német a szezon végén elhagyta a Force Indiát, helyére Nico Hülkenberget igazolta le az indiai istálló. December elején még arról lehetett hallani, a Williamsszel tárgyal arról, hogy esetleg elfoglalja Rubens Barrichello helyét Pastor Maldonado mellett, de később már arról cikkeztek a szaklapok, a Ferrarival egyeztet arról, hogy esetleg Felipe Massa helyén versenyezhetne náluk 2013-tól.

"Egyértelmű, hogy nem vagyunk tárgyalásban a Ferrarival" - cáfolta a pletykákat az ESPN F1 portálnak Manfred Zimmermann, Sutil menedzsere. "Ők nem jelentenek nekünk opciót. Persze ez lenne minden versenyző és menedzser álma."

Jelen állás szerint, ha Sutil nem egyezik meg a Williamsszel, akkor az egyetlen lehetősége a versenyzésre jövőre a HRT lehetne, ahol még nem biztos, hogy folytatják a közös munkát Vitantonio Liuzzival.

"Még mindig vannak lehetőségek, hogy a Forma-1-ben maradjon, jelenleg tárgyalunk. Jelen pillanatban nem mondhatok többet" - fejezte be a tájékoztatást Zimmermann.