Vágólapra másolva!
Német sajtóértesülés szerint a Force India visszatérhet a Ferrari motorjaihoz, a Toro Rosso pedig állítólag ugyanúgy a Renault erőforrásait használná 2014-től, mint anyacsapata, a Red Bull.

2014 komoly változást hoz a Forma-1-be, a 2,4 literes, nyolchengeres szívómotorokat 1,6 literes, négyhengeres turbómotorok fogják váltani. Már több feltételezés is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy egyes csapatok lecserélnék jelenlegi motorszállító partnerüket az új korszak beköszöntével.

A McLarenről többen rebesgették, hogy megválna a Mercedes motorjairól, és saját fejlesztésű V6-ossal, vagy a sportba esetleg visszatérő Hondával állnának rajthoz, bár ezt többször cáfolták. A német Auto Motor und Sport úgy értesült, hogy két középmezőnybeli csapat is fontolgatja a váltást: a Force India a Mercedest Ferrarira, a Toro Rosso pedig a Ferrarit Renault-ra cserélné le. A hírek szerint mindkét istálló anyagi okokból döntene így.

A Force India 2009 óta vásárolja a Mercedes erőforrásait, az előző két évben (2007-ben még Spyker néven) pont a Ferrari volt a beszállítójuk. A Toro Rossónak azért jöhetnének kapóra a Renault-motorok, mert anyacsapatuk szintén tőlük vásárol, és ezáltal a Red Bull el tudná adni a Toro Rossónak azokat az alkatrészeket, amelyekkel még lehet kereskedni a Forma-1-en belül. Ilyen például a váltó, a hidraulikai rendszer vagy a KERS.