Vágólapra másolva!
A hírek szerint az elmúlt két szezont a GP2-ben töltő Felipe Nasr lesz a grove-iak harmadik számú versenyzője. A szabadedzések felén vezetheti is az autót.

A Williams tovább bővíti brazíliai kapcsolatait: úgy tűnik, Felipe Massa után egy másik brazil versenyzőt, Felipe Nasrt is sikerült megszerezniük. Az olasz Autosprint szerint a 21 éves Nasr tartalékversenyzőként csatlakozik az istállóhoz, és a péntek délelőtti szabadedzések körülbelül felén vezetheti is majd az FW36-ot.

A több brazil vállalat, például a Banco do Brasil és a Sky Brasil által is támogatott Nasr 2011-ben brit Forma-3-as bajnok volt, majd a következő két idényt a GP2-ben töltötte. Futamot nyernie még nem sikerült, de a 2013-as idényben egyenletes teljesítménnyel, öt dobogós helyezéssel a bajnokság 4. helyén végzett.

Az Autosprint szerint Nasr szerződése nem csak a pénteki gyakorlásokon való részvételt biztosítja, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a szezon közbeni teszteken „jelentős számú kilométert” tegyen meg. A brazil menedzsere egyébként az a Steve Robertson, aki Kimi Räikkönen ügyeit is intézi.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!