Vágólapra másolva!
Szombaton bejelentették, hogy a mexikói még több évig a csapatnál marad. Pérez úgy érzi, komoly sikerek várhatnak rájuk a jövőben.

Szombaton hivatalossá vált, hogy a Force India nem változtat a felállásán a következő szezonban, és a 2015-ös évnek is Nico Hülkenberggel és Sergio Pérezzel vágnak neki. A német új szerződését már korábban bejelentették, az Abu-dzabi Nagydíj időmérője után pedig azt is megerősítették, hogy Pérezzel több évre hosszabbítottak.

„Nagyon örülök, hogy Checo nálunk folytatja. Ő egy igazi versenyző, aki fantasztikus munkát végzett az idei szezonban" – nyilatkozta a csapatfőnök Vijay Mallya, aki nem árulta el, hogy pontosan hány évre szól az új megállapodás. „Az egész csapatot lenyűgözte a tempója és a pályán kívül betöltött szerepe is."

Pérez hisz a jövőbeni sikerekben Forrás: AFP

Mallya szerint Pérezre „fényes jövő" vár a Forma-1-ben, és reméli, a csapat olyan autót tud biztosítani számára, amilyet megérdemel. A mexikói elmondta, örül, hogy végre hivatalosan is bejelenthették a jövő évi terveit, hiszen mindig is tudta, hogy az istállónál szeretné folytatni a pályafutását.

„Amint csatlakoztam a Force Indiához, észrevettem, mennyire éhesek a sikerre, és milyen elszántan dolgoznak az eredményekért. Büszke vagyok rá, hogy ennek részese lehetek – otthon érzem magam, és teljes mértékben elkötelezett vagyok a csapat mellett" – jelentette ki a 24 éves pilóta. „Számomra fontos a folytonosság, az, hogy végre megállapodjak egy csapatnál. A Force India idén versenyképes autót adott nekem, és hiszek benne, hogy a jövőben nagy dolgokat érhetünk el együtt."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!