Vágólapra másolva!
Látványos utcai parádét rendeztek a Brit Nagydíj előtt, amit Sebastian Vettel autójából most 360 fokos felvételen is élvezhetünk. Hasonló az élmény Sébastian Ogier F1-es tesztjének videójában is.

Az F1-es versenyhétvégéken egyelőre esélyünk sincs 360 fokos videók megtekintésére, pedig a technológia már évek óta létezik, és erről a sport menedzsmentje is tud, hiszen a Brit Nagydíj előtt rendezett F1 Live utcai parádén Sebastian Vettel autójára felszereltek egy ilyen kamerát, így testközelből nézhetjük, ahogy a négyszeres világbajnok szórakoztatja a közönséget.

Az alábbi videó csak egyszerű, belső kamerás felvétel, a 360 fokos változatot ide kattintva lehet megtekinteni. Vettel a 2015-ös Ferrarit vezette a parádén, így óriási robajra nem lehet számítani, de Londonban így talán még soha sem nézhettünk körbe, ahogy Budapest is egyedülálló látványosság volt Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas autójából.

A Red Bullnál is megragadnak minden alkalmat, hogy az F1-es versenyhétvégék kötöttségeiből kiszakadva látványos videófelvételeket készítsenek. Ennek köszönhető Max Verstappen és Daniel Ricciardó lakókocsis ámokfutása vagy az ausztrál pilóta autóján elhelyezett 360 fokos kamera, ami száguldás közben dokumentálta Budapest belvárosát.

Ezúttal a négyszeres rali világbajnoknak, napjaink egyik legjobb versenyzőjének, Sébastien Ogier-nak adtak tesztlehetőséget egy V8-as motorral szerelt F1-es autóban, az Osztrák Nagydíj helyszínén, és természetesen ismét előkerült a 360 fokos kamera, amit az autó orrára erősítettek. Az érdeklődők így szokatlan szögből nézhetnek körbe a Red Bull Ringen, miközben Ogier a pályaautózással ismerkedik.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!