Vágólapra másolva!
A négyszeres F1-es világbajnok szövegíróként és énekesként is feltűnik Christina Aguilera egyik új dalában.

Nem titok, hogy Lewis Hamilton az autóversenyzés mellett más területeken, például a divatvilágban vagy a zeneiparban is pályafutást építene. Évek óta téma, hogy Hamilton vajon meddig marad F1-es pilóta és mikor keres inkább új kihívásokat magának. A szerződése az idén lejár a Mercedesszel, de azt várhatóan még meghosszabbítják, legalábbis a közeljövőre.

A korábbi F1-es pilóta, David Coulthard nemrég azt nyilatkozta a BBC-n futó Graham Norton Show-ban, hogy szerinte Hamilton már gondolkodik azon, hogy szögre akassza a sisakját, és úgy vélte, hogy a 2020-as szezon végén, a következő nagy szabályváltozások előtt a brit pilóta elhagyja az F1-es mezőnyt.

Dalban mondja el Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dan Istitene

„Szerintem 2020 után minden esély megvan arra, hogy kiadja az első nagylemezét, amin egy ideje már dolgozik” – nyilatkozta Coulthard. Hamiltont korábban egy bárban kapták lencsevégre, ahogy egy saját dalát énekli, majd a CBS 60 minutes című műsorában is ízelítőt adott két felvételéből.

Most úgy tűnik, Christina Aguilera új albumán is megszólal, a „Pipe” című dalban.

Hamilton alighanem az XNDA művésznevet használja a napokban kiadott dalban, a lemezen viszont saját névvel említik zeneszerzőként és szövegíróként. A dalban egy verzét szántak neki, szerelmes sorokat énekel arról, hogy vad a képzelőereje, szívesen lenne partnere orvosa vagy betege, és tudja, hogy mit kell tennie kedvesével.

Nem ez az első alkalom, hogy Hamilton ki is ad egy általa írt szöveget, tavaly Diana hercegné halálának 10. évfordulójára írt verset „Anglia rózsája” címmel.