Vágólapra másolva!
A Kanadai Nagydíj alkalmából a Philadelphia 76ers kosárlabdázója, Jimmy Butler is ízelítőt kapott a száguldásból a McLaren pilótája, Lando Norris oldalán. Nem volt őszinte a mosolya.

Elvitte egy körre a Philadelphia 76ers kosárlabdázóját, Jimmy Butlert a McLaren F1-es pilótája, Lando Norris. A brit újonc nem spórolt a lóerőkkel, és Butler nem győzött kapaszkodni az utcai sportautóban, majd remegve szállt ki az utastérből.

Butler viccelve a közönségnek is jelezte, hogy túlélte a kört, de Norrisszal már viccelődni is volt ereje, és a végén természetesen egy közös fotóra is összeálltak. A szerelőkkel aztán Norris szerencséje forgandó volt, bár elmaradt a csapatok evezősversenye Kanadában, ők mégis bedobták ifjú pilótájukat a Szent Lőrinc-folyóba.

A brit versenyző először vett részt a Kanadai Nagydíjon, de az erőfeszítéseit nem koronázta siker, mivel egy „rejtélyes” futóműhiba miatt már a futam elején kiesett. A McLarenen egyszerűen kifordult a helyéről a jobb hátsó kerék, pedig Norris nem ment neki a falnak.

Minden rendben ment, a csapat azt mondta, hogy a fékek kicsit túl forrók voltak, de ezen kívül nem volt semmi nyilvánvaló – idézte Norrist az Autosport. – Nem szóltak, hogy meg kellene állnom, és nem is látták, hogy mi történt. Először azt hittem, hogy defekt. Közel mentem a falhoz, de nem hajtottam rosszul a kerékvetőkre, és nem mentem neki a falnak. Ez pillanatnyilag egy rejtély.”

Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke hozzátette: „Az autó hátulja túlmelegedett egy mechanikai probléma miatt, de még nem tudjuk, ennek mi az oka. Azt láttuk, hogy a hőmérsékletek hirtelen felszöknek, a fékek is megnyúltak, és láttuk, hogy [Norris] kicsúszott, ekkor kezdődött minden.”