Vágólapra másolva!
A McLaren Bahreinben már az átdolgozott megjelenésű autóval vág neki a 2022-es szezonnak, miután bejelentette a csapat, hogy egy igen jelentős szponzor csatlakozik hozzájuk, a Google személyében. Azonban a motorborításon kívül a felniken is változtattak, valamint a versenyzők megjelenése is tükrözni fogja az közös munkát az új szponzorral.

Többéves együttműködést kötött a Google mind a Forma-1-es, mind pedig az Extreme E szériában versenyző McLarennel. A szezonnyitó hétvégén az Android és a Google Chrome is megjelenik majd az autó motorborításán, illetve a felnik is a márka színeit veszik majd fel, valamint Daniel Ricciardo és Lando Norris sisakfestése és az overáljuk is új igazodni fog az MCL36 új dizájnjához.

Az Extreme E szériában szintén meg fog jelenni a McLaren csapatnál a Google márkajelzés, miután a wokingiak az elektromos szériában is versenyeznek.

A Bahreini Nagydíj rajtrácsán már az új külsővel láthatjuk a McLarent Forrás: McLaren

A McLaren azt tervezi, hogy kihasználja az 5G adta lehetőségeket az Android és a Google Chrome segítségével, hogy ezzel is támogassák a pilótákat és a csapatot egy jobb eredmény elérésében a pályán.
Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója a következőképp fogalmazott:

A csapatfőnök nem hiába optimista, az együttműködéssel érkező támogatás segítheti a csapatot a Ferrarival való konstruktőri világbajnoki címért folytatott csatában.
Forrás