Leclerc és Sainz is szerepel az új Disney-Pixar filmben

Forma-1, Charles Leclerc, Carlos Sainz, Miami Nagydíj 2022, futam, dobogó
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MAY 08: Monegasque driver Charles Leclerc of Scuderia Ferrari and Spanish Carlos Sainz driver of Scuderia Ferrari are seen at the podium after the Formula One Grand Prix of Miami at the Miami International Autodrome on May 08, 2022 in Miami Gardens, Florida. Eva Marie Uzcategui Trinkl / Anadolu Agency (Photo by Eva Marie Uzcategui Trinkl / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferrari pilótái, Charles Lelcerc és Carlos Sainz szerepet kaptak a közelgő Disney-Pixar Lightyear című filmben, amely a Toy Story sorozat legújabb darabja. A tőlük szokatlan munka során mindkét pilóta ugyanazt a karaktert fogja megeleveníteni. 

A Ferrari pilótái, Charles Leclerc és Carlos Sainz is az animációs karakterek szinkronhangját fogják adni a Disney-Pixar közelgő Toy Story-filmjének, a „Lightyear"-nek.
Az F1-es hősök, akik összesen 234 Grand Prix-t számlálnak, megszerezték első színészi szerepüket, miután korábban önmagukként jelentek meg a képernyőn a Netflix „Drive to Survive" című sorozatában.

A film Buzz Lightyear történetét meséli el, amint egy intergalaktikus kalandra indul ambiciózus újoncok csoportjával és robottársával.

Ferrari csapattársak megosztják a szerepet
Mivel a filmet június közepén mutatják be, még nem világos, hogy a két sofőr megszólaltatására melyik karaktert bízták meg. Megerősítették azonban, hogy mindketten ugyanazt a karaktert adják majd meg,

Sainz kölcsönzi a hangját a spanyol kiadásnak, míg Leclerc az olasz mozik főszereplője lesz.

Egyelőre azt sem tudni, hogy ki fogja megszólaltatni a karaktert a film angol kiadásában.
Leclerc a cameo befejezése után így nyilatkozott:

Forrás