Michael Jordannel bandázott Gasly, Ricciardo ettől elsírta volna magát

Forma-1, Pierre Gasly, Emilia Romagna Nagydíj 2022, futam
Alpha Tauri French driver Pierre Gasly arrives for the drivers parade at the Emilia Romagna Formula One Grand Prix at the Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari race track in Imola, Italy, on April 24, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A klasszis kosarassal vacsorázott az Alpha Tauri pilótája, Pierre Gasly. A képes beszámolójára Daniel Ricciardo úgy reagált, hogy ő ettől elsírta volna magát.

A legendás kosárlabdázóval, Michael Jordannel vacsorázott Pierre Gasly, az Alpha Tauri versenyzője. A találkozót az első Miami Nagydíj hozta össze, amely iránt nagyon nagy az érdeklődés, és a Forma-1 számos sztárja vesz részt különböző programokon klasszis amerikai, egykori vagy még épp aktív sportolókkal.

„Felejthetetlen vacsora" – írta Gasly. Az egyik hozzászóló egy másik F1-es pilóta, Daniel Ricciardo volt, aki azt írta, ilyen helyzetben „azt hiszem, én el is sírnám magam." A McLaren versenyzője szívesen kosarazik, több NBA-mérkőzésre is kilátogatott már, illetve főleg a Red Bull tagjaként több kosaras promóciós eseményen részt vett.

Gasly fotói között látható, hogy Jordan szívesen pózolt vele a sisakját felvéve, illetve aláírást is kapott tőle egy cipőre.

Érdekesség, hogy az F1 nemrég kiadott videójában a versenyzők többsége úgy válaszolt, inkább a Superbowl-t (az NFL nagydöntőjét) tekintené meg élőben, mint az NBA döntőjét. Gasly és Ricciardo válaszát ugyanakkor nem mutatták be az összeállításban.