Schumacher: Szeretném ha a Drive to Survive megváltozna

Forma-1, Szaúd-arábiai Nagydíj, Mick Schumacher, Haas
JEDDAH STREET CIRCUIT, SAUDI ARABIA - MARCH 27: Mick Schumacher, Haas F1 Team addresses the press during the Saudi Arabian GP at Jeddah Street Circuit on Sunday March 27, 2022 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Carl Bingham / LAT Images)
Vágólapra másolva!
A hírt követően, hogy a népszerű Netflix-show, a Drive to Survive visszatér az ötödik és hatodik évadra, Mick Schumacher azon töprengett, hogy szerinte mit tart a program előnyeinek és hátrányainak.

Mick Schumacher azt szeretné, ha a Drive to Survive jobban összpontosítana az F1 részleteire, hogy „pontosabb" ábrázolása legyen a sportágnak. Nemrég jelentették be, hogy a népszerű Netflix-show visszatér az ötödik és hatodik évadra is, a forgatás pedig már folyamatban van az ötödik évadra, amely az új szabályokkal induló 2022-es idény történetét meséli majd el.

Schumacher örül a Drive to Survive létezésének, de nem tartja tökéletesnek Forrás: Carl Bingham / LAT Images/Motorsport ImagesT

Schumacher látja a sorozat pozitív hatását abban, hogy új rajongókat vonz a Forma-1-be, de úgy véli, hogy törekedni kell arra, hogy az eseményeket a lehető legpontosabban mutassák be.

szóval összességében abszolút pozitívumnak tartom a sorozat létrejöttét” – mondta Schumacher.

„Csak arról van szó, hogy a megfelelő dolgokat a megfelelő sorrendbe rakjuk, hogy pontosabbak legyünk ahhoz képest, amit valójában csinálunk. Úgy értem, néhány dolgot drámaibbá tesznek, mint amilyenek. De nem tudom, hogy ez szükséges-e vagy sem; nyilvánvalóan nem vagyok producer, vagy bármi más, szóval nem tudhatom.

de akkor szerintem jó lenne már tovább magyarázni néhány részletet, amivel rendelkezünk.”

Magnussen örül a Drive to Survive által kiváltott hatásnak

Schumacher haasos csapattársa, Kevin Magnussen több emlékezetes pillanatban szerepelt a sorozatban Günther Steiner csapatfőnökkel együtt.

A dán pilóta bevallotta, hogy ő maga nem nézi szívesen, de örömmel látja, hogy a show milyen pozitív hatással volt az F1 rajongótáborára.

Steinernek és Magnussennek volt pár emlékezetes közös pillanata a sorozat korábbi évadaiban Forrás: Carl Bingham / LAT Images/Motorsport Images

„Nem nézem a sorozatot – magyarázta Magnussen. – Azért nem nézem, mert benne vagyok, és nem igazán szeretem nézni magamat. De sok ember, akivel találkozom, szereti a sorozatot, és szerintem teljesen egyértelmű, hogy mit tett a sportágért. A Drive to Survive a világ minden tájára elvitte a Forma-1-et, ezért örülök, hogy ez folytatódik, és remélem, hogy a továbbiakban is sikeres lesz.”