Az egykori Forma-1-es Jordan csapat masszőre szexuálisan zaklatta az egyik rajtrácslányt

Forma-1, Damon Hill, Ralf Schumacher, Jordan-Honda, Jordan, Melinda Messenger, Brit Nagydíj 1998
12 Jul 1998: Jordan-Mugen Honda drivers Damon Hill of Great Britain and Ralf Schumacher of Germany pose for the camera with Melinda Messenger and Jordan before the British Grand Prix at the Silverstone circuit in Northampton, England. \ Mandatory Credit: Michael Cooper/Allsport
Vágólapra másolva!
Az egykori népszerű modell, Melinda Messenger a The Sun magazinnak adott interjújában beszélt a karrierje csúcsán történt zaklatásokról, amik többek között Forma-1-es pályákon is megtörténtek. A kilencvenes évek végén bomba triót alkottak a rajtrácson két másik két közkedvelt modellel, Katie Price-szal és Emma Noble-lel.

A konkrét eset, amelyről Messenger részletesen mesélt, akkor történt, amikor Eddie Jordan F1-es csapatának dolgozott grid girl-ként (magyarul rajtrácslányként.) Sokáig úgy érezte, hogy nem képes megszólalni, bárkinek is elmondani, hogy mi történt vele akkor. Ennek a hallgatásnak vetett most véget az 51 éves családanya.

- mondta Messenger.

Melissa folyamatosan úgy érezte, hogy kísértik a vele történt borzalmak, amiket sosem árult el senkinek.

1998-as Brit Nagydíjon Melinda Messenger (jobbról a második) Damon Hill és Ralf Schumacher társaságában Forrás: Getty Images/Clive Mason

"Száz meg száz hasonló dolgot kellett átélnem. Nem túlzok, konkrétan többszáz esetet fel tudnék idézni. Akkor úgy éreztem, hogy el kell fogadnom ezeket. Teljes életet éltem, sok új lehetőségre nyitott voltam. Néha ezek a lehetőségek és élmények jól sültek el, máskor meg kevésbé." - fogalmazott az egykori modell.

De most már tudom, hogyan kell vigyáznom magamra és mit jelent valójában az önmagadról való gondoskodás."

A modell egy esetet kiemelt, amikor nem hagyta magát:

Legtöbbször elengedtem a fülem mellett az ilyen megjegyzéseket, de ekkor túl messzire ment a fotós. Kisétáltam a fotózásról és soha többé nem voltam hajlandó velük dolgozni. A fotós felhívott, és azt mondta: "Tönkreteszed a hírnevem, miért csinálod ezt?"

Aggódom a lányok miatt, akik napjainkban is fotózásokon vesznek részt. Azt üzenném nekik, hogy bizonyosodjanak meg arról, hogy hol vannak a határok és ne hagyják magukat."

A háromgyermekes Melinda azután vált híressé, hogy 1997-ben Swindonban megpillantották egy ablakos cég hirdetőtábláján. Hónapokon belül mindenki megismerte a nevét. Ma már azt mondja hogy a külseje mögé bújt, hogy megbirkózzon az őt bénító bizonytalansággal.

A nő két fiúnak és egy kislánynak az édesanyja. Messenger a csodálatos modellkarrier ellenére reméli, hogy lánya nem követi a nyomdokait.

„Nem akarom, hogy úgy érezze, az az egyetlen szerepe, hogy elbűvölően nézzen ki. Elmondhatom neki ezeket, mert átéltem ezt az élményt.

Szupersztárok akartak randevúzni vele

A hírnév után Melinda élete azonnal megváltozott.

„Egyszer egy filmbemutató utáni partin találtam magam a Pókembert alakító színésszel, Tobey Maguire-rel, aki elkezdett velem beszélgetni. Folyton odajött hozzám, táncoltunk, de nem tudtam, ki ő. Majd odajött hozzám a PR-osa és elmondta, hogy kivel táncoltam. Megkérdezte, hogy el akarok-e menni a színésszel randizni. Párkapcsolatban voltam, így nemet mondtam. Rémisztő volt számomra nemet mondani. Egy másik alkalommal Val Kilmer randevúzni hívott az ügynökömön keresztül.

"Otthon ültem, és azon gondolkodtam, hogy

A modell elvált, jelenleg sok katasztrofális kapcsolaton van túl, és tovább keresi a szerelmet.

Messenger még mindig rengeteg üzenetet kap a közösségi oldalain, olyan férfiakról is, akik fele annyi idősek, mint ő. Erre nevetve azt mondja:

2018 óta nincsenek egyébként grid girlök, hoszteszek a Forma1-ben.

Forrás