A Red Bull bejelentette: Sergio Pérez lesz Max Verstappen csapattársa 2024 végéig

Forma-1, Max Verstappen, Sergio Pérez, Emilia Romagna Nagydíj 2022, futam
First-placed Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen (C) and sceond-placed Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez (R) celebrate after the Emilia Romagna Formula One Grand Prix at the Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari race track in Imola, Italy, on April 24, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Péreznek további oka van az ünneplésre a Monacói Nagydíj győzelme után, mivel a Red Bull leszerződtette, hogy 2024 végéig a csapatnál versenyezzen. 

Sergio Pérez 2024 végéig a Red Bull pilótája marad. A Milton Keynes-i székhelyű csapat megerősítette, hogy a mexikóit megtartották Max Verstappen csapattárdaként a következő szezonra is.
A RacingNews365.com úgy tudja, hogy a szerződés meghosszabbításáról Monacóban állapodtak meg, és korábban, a Miami Nagydíj hétvégéjén zajlottak a tárgyalások.

Pérez a 2021-es szezonban csatlakozott az osztrák csapathoz egy évre szóló szerződéssel.

A 2022-es szezonban eddig nyújtott teljesítménye alapján további 2 évre szóló szerződést kapott az istállótól,

akik híresek arról, hogy nem félnek váltogatni a pilótáikat, amennyiben azok nem teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket. Péreznek ez egy elismerés is egyben a a Red Bulltól, akik bizalmat szavaztak neki a 2024-es év végéig, Max Verstappen csapattársaként.

Pérez "hihetetlen hetet" él át
A Monacói Nagydíjon aratott győzelmét követően Perez elismeri, hogy a szerződéshosszabbításáról megjelent hír egy valórávált "álom".

- mondta a mexikói versenyző.

- fejezte ki örömét Sergio Pérez, aki valóban tökéletesen beilleszkedett a Red Bull csapatába, tovább erősítve azt.