Íme Lewis Hamilton vegán kutyája, akinek spermáját lefagyasztotta a pilóta - képek

F1 Grand Prix of Hungary - Previews Hungary Budapest Lewis Hamilton Hungaroring F1 Grand Prix Formula One Grand Prix of Hungary BUDAPEST, HUNGARY - JULY 27 : Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP leaves the motorhome with his dogs Roscoe and Coc
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 27 : Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP leaves the motorhome with his dogs Roscoe and Coco, during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 27, 2017. Arpad Kurucz / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Ritkán telik el hét, hogy Hamilton ne tegyen közzé fényképet kilencéves buldogjáról, azonban most nem az állat, hanem a saját Instagram-oldalán is megosztott fotókat a brit.

A 2013-ban született kutya a Roscoe névre hallgat, akinek háromévesen Hamilton lefagyasztotta a spermáját, 2020 óta pedig gazdájához hasonlóan ő is vegán étrendet folytat. Ugyanebben az évben pusztult el Hamilton másik házi kedvence, Coco – azóta a buldog még nagyobb figyelmet kap a hétszeres világbajnoktól.

Roscoe-nak ráadásul saját fiókja is van az Instagramon, ahol közel félmillió követője van a heti rendszerességgel közzétett képei miatt. A kutyát Hamilton olykor a Forma-1-es paddockba is magával szokta vinni, akkor pedig az újságírók figyelmét is gyakran eltereli a versenyzőkről.