Rémálom volt a hazautazás az F1 néhány tagjának

Forma-1, Kanadai Nagydíj, rajt
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 19: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 leads the field at the start during the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 19, 2022 in Montreal, Quebec. Dan Mullan/Getty Images/AFP (Photo by Dan Mullan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Kanadai Nagydíjról Angliába utazva az egyik légitársaság hajmeresztő lépéseivel gyűlt meg a baja többeknek. Az F1-ben dolgozók közül többeket érintett a járattörlés, illetve az, hogy indoklás nélkül leszállították őket egy repülőről.

A Kanadai Nagydíjról szörnyű tortúra után jutott haza Angliába a Forma-1-ben dolgozók egy része. Az Air Canadát többen bírálták, amiért több járatot törölt, ebbe a sorba tartozik a nemzetközi közvetítés kommentátora, a Skynál dolgozó David Croft is, aki a Twitterenfakadt ki.

A szerda dél körüli bejegyzése alapján közel három nappal a verseny után landolt hazájában, és azt írta, a poggyásza sem érkezett meg. Ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy mások nála is rosszabbul jártak: nemrég a Motorsport Week jelentette azt, hogy az egyik munkatársukat,

valamint több F1-es stábtagot bármiféle indoklás nélkül leszállítottak a fedélzetről és magukra hagyták őket,

kiszolgálás nélkül. Összesen körülbelül 30 fő volt érintett a felháborító intézkedésben, köztük egy terhes hölgy és egy idős pár.

A Motorsport Week hozzátette, az F1 részéről segítettek az utasoknak szállást foglalni és egy másik légitársaság járataira jegyet váltani, bár az nem derült ki, hogy ez csak a Forma-1-es dolgozókra vonatkozott-e vagy az összes károsultra.