Sergio Pérez részegen ismeretlen nőkkel táncolt összesimulva monacói győzelme után, a felesége nagyon ideges lett

Sergio Pérez, Forma-1, Monacói Nagydíj, 2022
Sergio Perez of Red Bull Racing Honda celebrate after the race of Monaco Grand Prix in Monaco City Circuit in Monaco-Ville, Monaco, France, 29 May 2022 (Photo by Andrea Diodato/NurPhoto) (Photo by Andrea Diodato / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Pérez a monacói futamgyőzelmét követően ismeretlen nőkkel táncolt egy buliban, amit többen videóra is vettek. A nyilvánosságra hozott felvételeket látva Pérez felesége nagyon ideges lett, a mexikói a médián keresztül elnézést kért tőle is.

Idei első sikerét aratta Monte-Carlóban a Red Bull pilótája, amit kellőképpen meg is ünnepelt mind a csapattal, mind egyéb társaságban. Utóbbiba beletartoztak

ismeretlen hölgyek is, akikkel együtt táncolt és ölelkezett a mexikói a versenyt követően,

és az erről készült videókat látva mérges lett a felesége.

A húszas évei közepén járó Carola Martinezzel négy éve házasok, és

múlt hónapban született meg a harmadik közös gyermekük.

A közzétett felvételek után a múlt kedden szerződéshosszabbítást is aláíró Pérez nyilvánosan is elnézést kért a történtekért.

- írta a magyarázkodása elején.

"A közeli ismerőseim tudják, milyen ember vagyok, és hogy a feleségemmel egységesebbek vagyunk, mint valaha. Akik bántani akarnak minket, a legjobbakat kívánom.

Nem fogunk többet beszélni erről a témáról, mert csak elfeledteti, hogy milyen nagyszerű pillanatokat élünk meg egy családként. Köszönjük." - zárult a közleménye.