Botrány és verekedés a Hungaroringen

Forma-1, Magyar Nagydíj, Max Verstappen, Red Bull
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 01: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing RB16B Honda makes a pitstop during the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on August 01, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es magyar versenyhétvége pénteki napján, a második szabadedzés alatt az egyik brit fotós, Mark Thompson és egy biztonsági őr összeveszett és összeverekedett, írja a Blikk.

A lap szerint a fotóriporter szeretett volna bejutni a pálya olyan részére, ahova elméletileg beléphetett volna, de a sportbírók utasítására ezt a biztonsági szolgálat embere nem engedte, és ezt tette szóvá ingerülten.

A vita elmérgesedett, hogy ki ütött először, nem tudni, mindenesetre Thompson feltett a Twitter-oldalára egy fényképet, amelyen látszik, hogy a szája felett felrepedt a bőr.

A Hungaroring Sport Zrt. kommunikációs osztályától megtudta a Blikk, pénteken este, valamint szombaton reggel is egyeztetést tartottak a magyar és a külföldi biztonsági szolgálat vezetői, a Forma-1 sajtófőnöke és a sportszakma legfontosabb emberei. Utánajártak a történteknek és megállapodtak a helyes viselkedési formákban az F1-es eseményen, amit minden érintett félnek be kell tartania.

Azt nem tudni, hogy az ügynek lesz-e folytatása.

Mark Thompson egyik tavalyi fotója a Hungaroringen Forrás: Getty Images/2021 Getty Images/Mark Thompson