Kimi Räikkönen megmentett egy autóban hagyott kutyát - videó

Forma-1, Abu-dzabi Nagydíj, Kimi Räikkönen, Alfa Romeo Racing
this picture shows a banner for Alfa Romeo's Finnish driver Kimi Raikkonen's last race in career ahead of the practice session prior to the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina Circuit in the Emirati city of Abu Dhabi on December 9, 2021. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Olaszországi nyaralásán segített egy kocsiban hagyott négylábúnak. Saját jégkrémjének feláldozásával megitatta a szerencsétlen kutyát.

Nem mindennapi felvételt osztottak meg az Instragramon Kimi Räikkönenről: a videón egy személyautó mellett látható a kislányával, s bár magából a felvételből nem derül ki, a bejegyzés szövege segít eligazodni az eseményeken.

Ez alapján Räikkönen az olaszországi nyaralásán séta közben észrevett egy autóban felejtett kutyát és nagylelkűen segített rajta, nehogy baja essen a hőségben.

A bejegyzés készítője azt írta, a finn kiürítette a fagyispoharát, vizet töltött bele és a résnyire nyitva hagyott ablakon keresztül megitatta a szerencsétlen jószágot, ezzel talán a komolyabb következményektől is megmenthette.

A Forma-1 tavaly visszavonult 2007-es világbajnokát minden bizonnyal a felvételt kiposztoló, a korábban szintén az F1-ben érdekelt Gino Rosato filmezte le, aki jó barátságot ápol az egykori versenyzővel, és többek között kisfiának, Robinnak a keresztapja.