Bottas lélegzetelállító helyekre kíséri a sztárbringás barátnőjét - videó

Valtteri Bottas, TIffany Cromwell
Alfa Romeo's Finnish driver Valtteri Bottas (R) and his partner Australian cyclist Tiffany Cromwell arrive on their Canyon road bikes ahead of the Formula One British Grand Prix at the Silverstone motor racing circuit in Silverstone, central England on July 3, 2022. (Photo by Ben Stansall / AFP)
Vágólapra másolva!
Az ausztrál Tiffany Cromwell-lel két éve alkot egy párt az Alfa Romeo finn versenyzője, aki pénteken tett közzé egy videót a közösségi oldalán, amiben a barátnőjét kísérte el egy edzésnapra – néha motorral, néha kerékpárral.

A harmincnégy esztendős Cromwell hosszú évek óta tagja az országúti kerékpározók világelitjének, és a fittsége megőrzésére rendszeresen edz hosszú és meredek hegyeken is. A legutóbbi ilyenre elkísérte őt barátja, Valtteri Bottas is.

A videóban nemcsak a kerékpáros edzések láthatóak, hanem egyebek mellett az otthoni felkészülés módszerei és medencés pillanatok is.

A közzétett posztjához hozzászólt korábbi csapattársa, Lewis Hamilton is, aki azt írta: „sose állj le a táncolással, haver".