Visítva nevettek a McLaren pilótái a suttogó kihíváson - videó

Forma-1, Miami Nagydíj, Daniel Ricciardo, Lando Norris
MIAMI, FLORIDA - MAY 05: F1 driver Daniel Ricciardo of Australia and McLaren and F1 driver Lando Norris of Great Britain and McLaren attend the Heineken® 'When You Drive Never Drink' Campaign Launch Party ahead of the F1 Grand Prix of Miami at McLaren Speed Shop on May 05, 2022 in Miami, Florida. Rodrigo Varela/Getty Images for Heineken/AFP (Photo by Rodrigo Varela / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A McLaren e heti videójából kiderült, hogy Lando Norris és Daniel Ricciardo egyaránt jól tudnak szájról olvasni.

A Forma-1-es mezőny két mókamestere ezúttal is megmutatta, hogy apróságokon is remekül tudnak mulatni, amivel egymást és a nézőket is szórakoztatják. A feladat az volt, hogy úgy próbálják meg eltalálni, mit suttog a másik, hogy a fejhallgatónak köszönhetően csak a látásukra hagyatkozhattak.

Ricciardo a Forma-1-hez kapcsolódó kifejezések és nevek mellett az egyes küzdősportokban alkalmazott hátsó meztelen fojtást, a méhészborzot és egy Dumb és Dumber filmből származó idézetet is kitalált, valamint megfejtette Norris azon mondatát, hogy szeret cowboynak öltözni.

Az idén jóval eredményesebb brit csapattársnak a "pizza" szó nehézséget okozott, de a zenei ízlését bizonyította azzal, hogy egy Fisher- és egy Dubskie-dalszövegrészletet is hamar felismert. Valamint az is kiderült, hogy a másik kedvenc sportágában, a golfban is bajnoknak mondhatja magát – Ricciardo mondata szerint.

A Francia Nagydíjra készülő McLaren-pilóták közül elsősorban Norrisnak köszönheti a csapat, hogy a szezon felénél a negyedik helyen áll a konstruktőrök világbajnoki pontversenyében. Azonban Ricciardo számára is lökést adhat, hogy Ausztriában újra pontszerzőként zárt, és Le Castellet-ből már van negyedik és hatodik helyezése is az utóbbi években.