Egy lövöldözős videojátékban is láthatjuk a népszerű Forma-1-es pályát

Forma-1, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Scuderia Ferrari, Szingapúri Nagydíj 2017
SINGAPORE - SEPTEMBER 17: Sebastian Vettel of Germany driving the (5) Scuderia Ferrari SF70H and Kimi Raikkonen of Finland driving the (7) Scuderia Ferrari SF70H collide at the start during the Formula One Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 17, 2017 in Singapore. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az F1-es videojátékok és a Drive to Survive című Netflix-sorozat után újabb lépést tesz a számítógépen keresztüli népszerűség felé a sportág.

Az egyik legismertebb lövöldözős videojáték-sorozatot, a Call of Duty-t fejlesztő Infinity Ward bejelentette, hogy a Marina Bay-i utcai pálya, azaz

a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjnak otthont adó aszfaltcsík is bekerül a játék legújabb epizódjába, a Modern Warfare II-be.

Az előzetes videó alapján Marina Bay egy többjátékos (hat a hat elleni) pályaként kerül be az ősszel megjelenő videojátékba.

A felvétel tanúsága szerint elsősorban a paddock és bokszutca kerül majd a középpontba,

Forma-1-es logók viszont nem láthatóak, így partneri megállapodás nem biztos, hogy történt a két fél között.

A Call of Duty franchise a videojátékok történetének egyik legnépszerűbb sorozata, 2022 júniusáig a sorozat több mint 425 millió példányban kelt el.

Forrás