Vágólapra másolva!
Michael Masi hazájában, Ausztráliában kap kiemelt pozíciót egy motorsport-testületben, amit állítólag egy ottani vezető lobbival elért menesztésével szabadítottak fel neki.

A Motorsport.com értesülése szerint hazájában, Ausztráliában ismét kiemelt pozíciót kap különböző testületekben Michael Masi: a helyi sportautó-sorozatot felügyelő bizottság, a Supercars Commission elnöke lesz, valamint a South Australian Motorsport Board bizottságába is jelölték. A szakportál úgy tudja, a Supercars Commission elnöki tisztségébe lobbizással juttatják be befolyásos személyek, a posztot betöltő Neil Cromptonnak ezért kell távoznia.

Michael Masi (jobbra) Forrás: Xpb / James Moy Photography Ltd

Masi 2019-től 2021-ig a Forma-1 versenyigazgatója volt, ahonnan azért kellett távoznia, mert a szezonzáró, vb-címről döntő Abu-dzabi Nagydíjon vitatott döntéseket hozott.

Masi hazaköltözött, és egy nemrég megjelent interjúban elárulta, hogy a támogató közegben túltette magát a történteken. Keveset beszélt a nyilvánosság előtt idén, és elismerte, jobb lett volna, ha pszichológus segítségével dolgozza fel az őt ért támadásokat.